Familie, vorbesc despre tine cu oamenii. Partea a II-a: Ai o singură datorie de plătit copilului tău.





     Copilul tău s-a născut. Momentul pe care l-ai așteptat timp de nouă luni de zile, e acesta. Acum îți ții sufletul în brațe și respiri în noua ta viață. Ești mamă. Și ce poate fi mai frumos pe lumea aceasta?

     Copilul tău s-a născut. Cândva trăiai cu teama de a fi urmărit de responsabilități. Și fugeai de ele. Până într-o zi. Cea în care ai întâlnit-o pe ea.  Cunoscând-o, ți-ai dorit să fii bărbat și să iei atitudine pentru viața ta. Inima ți-o cerea. Și uite unde te-a adus! Ești tată. Și ce poate fi mai frumos pe lumea aceasta?


      Părinților, îi sunteți datori copilului vostru cu Fericire. El a adus-o în viața voastră. V-a ajutat să atingeți cel mai înalt nivel al iubirii. Dăruindu-vă puteri noi,  v-a îndemnat să vă redescoperiți și să vă apreciați mai mult. V-a oferit șansa la o nouă viață împreună. A voastră. Cea adevărată. Cea în care ați intrat dintr-o alta, a experienței.  V-ați întâlnit voi. Și a existat „Noi”. Și...


„Ce minunăție ca două ființe străine una de cealaltă să se găsească într-un anumit moment al vieții și să rezoneze de parcă se cunosc de-o veșnicie. Și iubirea  îi face să fie una. Se simt în mișcări, în suflete, în tot și în nimic.”

Ieromonah Hrisostom Filipescu


      Și ați devenit părinți. Acum vă veți plăti datoria față de copilul vostru . Nu pentru că trebuie și pentru că așa simțiți. Și vă veți iubi și mai mult. Mamă și tată. Părinți și copil.
Viața voastră pornește pe  un nou drum, cel drept. 
     Numiți-l, dacă vreți :  „Fericirea copilului meu”.

Comentarii

Postări populare

Pentru traducere...