Aparență & Esență. Suntem cine părem a fi? Da sau nu?Oamenii au tendința de a se lăsa conduși de aparențe. Puțini conștientizează însă că... de cele mai multe ori, ele sunt înșelătoare.

În zilele noastre se pune foarte mult accent pe felul în care arăți și mai puțin pe modul în care te exprimi sau te comporți. Suntem tentați să „selectăm” oamenii pe care îi acceptăm în preajma noastră ținând cont de locul din care își cumpără hainele, kilogramele deținute, vârstă, etc. Acesta nu este un lucru demn de mândrie.

În general, cele mai bune
suflete nu caută să iasă în evidență prin stil și o tonă de make up, banii lor și locurile extravagante prin care își unduie corpul; și nici printr-o mulțime de like-uri  pe facebook. 

Oamenii de calitate se remarcă prin vorbele și faptele lor. Ei oferă sfaturi potrivite, ajutor și sprijin fără a aștepta întoarcerea unor favoruri sau popularitate. Sunt simpli și în același timp plini de strălucire. 

Simplitatea este una din principalele trăsături are frumuseții.Comentarii

  1. Impresionant filmuletul! Si cam asa este... avem tendinta de a-i judeca pe cei din jurul nostru, chiar fara sa-i cunoastem! Pacat!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Pentru traducere...