Durerea schimbă sufletele bune?

  
Mulți aveți tendința să vă schimbați caracterul și atitudinea la 180° după vreo dezamăgire sau orice altceva ce v-a provocat acest feeling: DUREREA. Și nu întotdeauna într-o manieră tocmai pozitivă. 
Este foarte greșit.
Durerea schimbă sufletele bune dar  nu le face rele, așa cum s-ar subînțelege.  Doar oamenii slabi aleg calea greșită. Ea trebuie să vă întărească. Din fiecare experiență mai puțin fericită, fiecare om are ceva de învățat. Cum Tudor Chirilă afirma că: „orice carte citită, orice lecţie învăţată, se vor aşeza sub noi şi ne vor ridica deasupra celorlalţi”,  la fel eu acum spun că  durerea sufletească, indiferent de motivele ce o au drept „consecință”, ne  dezvoltă din punct de vedere spiritual și ne ajută, mai târziu, să vedem prin alți ochi și cu alte perspective situațiile similare celor deja trăite. 
Nu fi trist pentru că ți s-a întâmplat ce ți s-a întâmplat și nu te gândi că ai fost bun fără să ți se fi apreciat bunătatea.  Nu trebuie să schimbi nimic la tine. Omul rău e cel care ți-a provocat durerea prin vorbele și/sau comportamentul său.
 

Comentarii


  1. Asa este, cred ca trebuie sa invatam din toate experientele vietii si sa mergem mai departe, mai intelepti, pentru a nu repeta greselile de pana acum. Si, ca sa dau o nota de umor, cineva spunea ca nu are sens sa repetam greselile pe care le-am facut in viata, intrucat sunt atatea greseli noi de facut! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Pentru traducere...