Am mai scris în două mii șaisprezece ...


18 mai

   Orice problemă şi orice gând care apasă neglijent pe sufletul tău , îşi vor risipi greutatea prin COMUNICARE şi-ți vor readuce zâmbetul pe buze.


25 august

   Se străduiesc să pară altcineva pe rețelele de socializare pentru a atrage atenția şi reuşesc să devină penibili în ochii cunoscuților. 


22 septembrie 

   Omul nu te mai caută atunci când are mustrări de conștiință(pentru că ți-a greşit cu ceva), ori atunci când scopul pentru care se apropiase de tine a fost atins. E simplu!


2 octombrie

   Oamenii care nu pot obține de la tine ceea ce vor, fiindcă tu le-ai înțeles deja scopul şi durata vizitei, vor încerca înainte de plecare, să atingă subiecte sensibile din viața ta pentru a-ți lăsa drept cadou o stare de spirit nu foarte bună, o grijă pe care tu ai acoperit-o cu timpul şi prezentul sau îşi vor lua la revedere printr-o vorbă caracteristică caracterului lor.
Wait! I-am numit "Oameni"?5 octombrie

   Nu îți face singur rău, scufundându-te in adâncimea gândurilor, temerilor şi a închipuirilor tale. Lucrurile se clarifică de la sine odată cu trecerea timpului.
Răspunsurile întrebărilor tale vor veni de nicăieri. Poate chiar atunci cand încetezi a le căuta. Sentimentelor le place să se joace cu mintea noastră, indiferent dacă sunt sau nu pe aceeași lungime de undă. La fel şi gândurilor ce-şi au rădăcina plantată în pământul neroditor al confuziei.26 octombrie

   Există oameni buni și există oameni răi indiferent de cultură, religie, culoare sau țara de proveniență. Avem tendința ca după evenimente mai puțin plăcute sau sub influența spiritului de turma să ne umbrim rațiunea zidindu-ne un perete care ne limitează în gândire și ne sărăcește sufletul.
Și tot noi pretindem în 2016 că ne dorim „Pacea” și că ea ne-ar face fericiți, pe când cei care fac discriminările suntem de fapt noi. Să fim „open mind”! Să dăm o șansă fiecărui om la exprimare, integrare și să împărțim gratuit pe unde trecem –oricui- vorbe bune. Se poate!


 
29 octombrie 

   Sunt gusturi şi mirosuri regăsite în momente mărunte, la kilometri(ani) distanță, care au puterea de a ne purta pentru o clipă la masa bunicilor.
Le ador!20 noiembrie

   Oricâtă valoare sau pricepere într-un anumit domeniu ar avea cineva, atunci când depinde de un alt om-pentru că nu are curaj singur să îndrăznească mai mult, în momentul în care se mulțumește cu puținul sau atunci când o problemă financiară îi stă în cale, ori când s-a oprit la o barieră inutilă emoțională pusă de sine însuşi, şi pentru că nu alege să-şi impună punctul de vedere sau nu face ceea ce simte din neîncredere, va staționa pur şi simplu, va alege resemnarea şi o va face supărându-se pe el.
Daca te regăsești în cele scrise mai sus, enerveaza-te pe tine şi pe viață într-atata încât să-ți găsesti puterea de a sparge coaja oului în care te afli, pentru a respira aerul de care ai nevoie pentru a creşte sănătos şi fericit în locul care pentru tine e ACASĂ. Asumă-ți riscul acesta fără a te gândi prea mult. Fiindcă până la momentul de față ai adunat atât de multe în tine, încât odată ce barajul care a blocat râul pasiunii tale atâta timp va fi distrus de viitura voinței, vei fi surprins de inspirația şi dedicarea care-ți va curge prin vene în consecință.
    Nu e imposibil.6 decembrie

   Când ajungeți sus, nu uitați de bunul simț şi de locul din care ați plecat sau de oamenii care v-au înconjurat până atunci !
Nu vă luați nasul la purtare şi nu jigniți oamenii cu care v-ați întâlnit în viața voastră. Nesimțirea vă umileşte.6 decembrie
 
   Nu trebuie să faci greșeli ori alegeri proaste pentru viața ta. Nu în permanență.
Poți să înveți şi din greșelile altora, poți să citeşti cărți...
Dacă greseşti şi a 5-a oara şi folosești şi de data asta "lecția de viață" ca pretext, deja îmi pun întrebări despre tine.
E ok sa ai o mentalitate pozitivă după un moment dificil, dar ştii că puteai şi să nu fii acolo.
    Ştii, nu?                                                            10 decembrie

   Când cunoști oameni noi şi porți conversații cu ei, culmea, inițiate de tine, nu da în penibil adresându-le de două ori într-un interval de două zile aceeaşi întrebare, cu acelaşi interes aparent uriaş pentru persoana lor.
Ei vor fi înțeles deja că prima dată ai fost absent sau poate atunci îți vor găsi o scuză.
Însă în momentul în care istoria se va repeta şi a treia oară...Comentarii

Postări populare

Pentru traducere...