Către „domnul” Ioan Rus

   
   Domnule ministru,

   Mai există și oameni care muncesc pentru fiecare bănuț în cel mai corect fel, având frică de Dumnezeu și multă dragoste în suflete; față de familia și copiii lor, față de El (Doamne-Doamne) sau față de propria persoană.

    Domnule ministru,

    Dvs. nu aveți idee cum unii suferă în tăcere pe meleaguri îndepărtate din cauza dorului și a singurătății. Nu cred că vă uitați în jurul dvs. Nu cred că ați fost atent la poveștile copiilor ce cresc fără tatăl/mama lor alături de ei. Nu știți câte lacrimi curg și câte femei/doamne (în nici un caz „curve”) rămân acasă asumându-și responsabilitățile de zi cu zi. Nu toți își permit menajere și nu sunt mulți oameni ca dvs., care au conturi interesante.Domnule ministru,

    Vedeți că sunt tineri(sau părinți) care se simt jigniți? Dumneavoastră, la 60 ani încă nu ați învățat să gândiți înainte de a vorbi? Sunteți în măsură să catalogați oamenii după 2-3 persoane cu care ați avut dvs. de-a face? Că...presupun că din mediul dvs. ați tras concluziile respective. La vârsta dvs. ar trebui să oferiți lecții de viață, să fiți înțelept, să îi învățați pe alții să fie respectuoși, să vorbească. Măcar din bun simț față de popor sau pentru a demonstra că aveți cei 7 ani de acasă, ați fi putut să vă abțineți de la astfel de comentarii. V-ați făcut de cacao și v-ați pierdut funcția. Mă bucur. În lumea politică trebuie să se facă curat. Locul dvs. nu e acolo. Poate a fost cândva dar...un om cu funcția dvs. (pe lângă aptitudinile specifice necesare) are nevoie și de raționament.

    Domnule ministru, să vă fie rușine! Vă spune o „golancă”  .

    Mulți îmi vor spune că în Parlament nimic nu e mai corect și toți își urmăresc propriile interese. Poate e așa. Dar...nu credeți că e timpul pentru o mare schimbare? Să învățăm pas cu pas să fim corecți, respectuoși, organizați și cu simțul responsabilității de partea noastră.

Comentarii

Postări populare

Pentru traducere...